Juhlat ja tilaisuudet

Tutustu
palveluihimme

Tupaswillassa tilaisuutesi suunnitellaan aina yksilöllisesti vastaamaan juuri sinun ryhmäsi tarpeita. 

Kysy lisää: myynti@tupaswilla.fi tai soita: 0207 410100.

Tilaa kahdessa hirsirakennuksessa 

Tupaswilla tarjoaa kaksi erillistä juhlatilaa, joilla on omat pihapiirit ja parkkialueensa.

Päärakennus on pienempi tila 15-50 henkilön tilaisuuksille. Päärakennuksen saliin mahtuu 30 henkilöä istumaan ja ruokailemaan, salista on näköyhteys kammareihin ja avoimeen yläkertaan, joihin mahtuu reilusti 20 henkilöä, tarvittaessa enemmänkin. Perinnetupa on yhtä suurta tilaa. Perinnetuvassa järjestetään tilaisuuksia 15-130 henkilölle.

Ruokailu

Toteutamme noutopöytäruokailut Tupaswillan omassa keittiössä. Haluamme tarjota hyvää, perinteistä suomalaista pitoruokaa. Käytämme kotimaisia raaka-aineita, lähiseudun tuotteita ja sesongin parhaita antimia. Kaikki menut ovat laktoosittomia ja leivonnaisia lukuun ottamatta myös gluteenittomia. Menulistalla näet suosituimmat noutopöytämme. 

Ohjelmapalvelut

Tupaswillassa on monipuolista ohjelmatarjontaa ryhmille. Suositulla Nasusafarilla saatte itse ajaa, opas tulee mukaan ja auttaa tarvittaessa maastokuorma-auton hallinnassa. Perinnerastit on isollekin porukalle sopiva parin tunnin ohjelma: ryhmä jaetaan tiimeihin, jotka ottavat mittaa toisistaan hauskojen lajien parissa kirveen heitosta sananlaskujen tietämykseen. Perinnetaitokilpailussa tehdään töitä: ainakin pärekattoa pitäisi syntyä ja mielellään nopeammin kuin toisilla tiimeillä! Päivä on hyvä lopettaa rentoutuen hyvissä löylyissä - maailman suurin savusauna on siihen omiaan.

Katso alta tarkemmat ohjelmapalvelut.

Ohjelmapalvelut

Mahtisavusauna on erikoisuus: maailman suurin savusauna on rakennettu vanhoja hirsiä hyödyntäen. Valtavan savusaunan löylyt on palkittu Suomen parhaina. Isommankin ryhmän saunominen sujuu miellyttävästi, naisille ja miehille on omat pukuhuoneensa ja suihkutilansa. Lammessa voi uida, lämpimät kylpytynnyrit kruunaavat saunaelämyksen.

Perinnetaitokilpailu vie ohjatusti mittelemään tiimien välistä taitavuutta vanhan ajan työkaluja ja työtapoja käyttäen. Lajivalikoimassa on mm. justeerilla sahausta ja pärekaton tekoa.

Leikkimielinen kisa Perinnerastit sisältää ryhmätyötehtäviä, joilla mitataan perinnetietämystä ja erilaisia taitoja jousiammunnasta vanhojen esineiden tunnistukseen.  Kyyditys maastokuorma-autolla on yksi rasteista. Kisatuomari pisteyttää tiimien suoritukset ja julistaa voittajajoukkueen.

Safarit ajetaan armeijan vanhoilla maastokuorma-autoilla, Nasuilla. Yhteen ajoneuvoon sopii 5 henkilöä ja opas, kuskia vaihdetaan matkan varrella.

Nasukyyditys tarjoaa vauhtia maastossa niille, jotka eivät halua ajaa itse. Kyyditys on edullinen ja lyhyt ohjelmanumero.

Taitoajorata vanhalla traktorilla on hauskasti haasteellinen koitos. Kisatuomari ottaa aikaa ja sakottaa virhepisteistä. 

Perinnekyläkierros on mielenkiintoinen, opastettu kävely Tupaswillan pihapiirissä. Tutustutaan rakennusten historiaan, nähdään talonpoikaisia museoesineitä, vanhoja traktoreita ja maatalouskoneita sekä perinnekäsitöitä. 

Rento musiikkikisailu on ammattilaisen vetämä yhteislaulua ja yllätyksiä tarjoava ohjelma ruokailun yhteyteen. 

Sepän paja tarjoaa itselle tehtävän takorautatyön ammattisepän opastuksella. Perinnepaja on melko pieni, joten ohjelma sopii alle 10 hlö porukalle.

Kranssipaja sisältää rentouttavaa askarointia havujen ja luonnonmateriaalien parissa. Tehdään kotiinviemisiksi jouluinen ovikranssi.

Luontopolku, opastettu kävely metsässä ja vaihtelevassa maastossa tarjoaa hyvän tauon kokouspäivään.

Pieni savusauna ja takkatupa sopivat alle 20 hlö ryhmien illanviettoon. Mustuneen savusaunan tunnelma on rauhoittava, takkatuvan tähtitaivas lumoaa. 

Kasvivärjäys - tutustutaan lankojen värjäykseen luonnon aineksilla perinteisellä kuumavärjäysmenetelmällä. Räätälöidään kokemus ryhmällesi sopivaksi. 

Tervetuloa paremman olon perinnekylään!

Toteutamme asiakkaidemme toiveet aina räätälöidysti, joten tutustu palvelutarjontaamme ja ollaan yhteydessä.

Voit olla yhteydellä suoraan puhelimitse, sähköpostilla, tai täyttää oheisen tarjouspyyntölomakkeen. Otamme sinuun yhteyttä pikimmiten.

P. 0207 410100

myynti@tupaswilla.fi

Ränssintie 5, 41370 Kuusa, Laukaa

Haluan tarjouksen palveluista: