Tilat 

Tutustu
palveluihimme

Toteutamme toiveidenne mukaan virkistyspäivät, kokoukset ja muut yritystilaisuudet, hääjuhlat, saunaillat, pikkujoulut sekä kaikenlaiset perhejuhlat elämän merkkihetkiin. Kaksi juhlataloamme tarjoaa tilat viihtyisille kokoontumisille. Perinnetupaan sopii 130 henkilöä yhteen tilaan, ohjelman seuraaminen on helppoa kun kaikki vieraanne ovat samassa isossa tuvassa.

Ennakkotilauksella palvelemme myös ryhmämatkailijoita - tarjoamme maittavat ruokailupalvelut sekä esittelykierroksen Tupaswillassa (matkailijaryhmän minimikoko 15 henkilöä).

Kysy lisää: myynti@tupaswilla.fi, tai soita: 0207 410100.

Tupaswillan Päärakennus

Päärakennus on kodikas hirsitalo alle 50 henkilön tilaisuuksiin. Salin ikkunoista avautuu upea näköala lammelle, se on kuin päivittäin muuttuva maisemamaalaus.

Päärakennuksen salissa sopii ruokailemaan ja kokoustamaan 30 henkilöä. Salin viereisiin kammareihin mahtuu lisäksi 20 henkilöä. Salin kokousvarusteluina on valkokangas ja datatykki. Salissa on myös piano. Yläkerrassa on pieni ryhmätyötila ja seurusteluun sopiva istuinryhmä.

Hartolaan rakennettu talo siirrettin Erkki Kauppisen toimesta Tupaswillan juhlataloksi vuonna 2002. Rakennuksen kiinnostavasta historiasta mainittakoon Akseli Gallen-Kallelan maalausten säilyttäminen talon suojissa 1940-luvulla. 

Tupaswillan Perinnetupa

Perinnetupa on suuri tila, jossa 130 henkilöä sopii istumaan pitkien pirtinpöytien ääreen. Tanssiparketti, esiintyjän syvennys ja tilava kuisti tekevät Perinnetuvasta ihanteellisen paikan ohjelmaa sisältäville tilaisuuksille. Kaikki osallistujat näkevät vaivattomasti valkokankaalle. Halutessanne pystytämme esiintymislavan vaikkapa bändiä varten.

Buffetruokailut sujuvat sulavasti ja hilpein mielin. Varusteluina wifi, äänentoisto, videotykki ja valkokangas. Perinnetuvalla on myös piano. 

Perinnetupa on alun perin karjalasta, Värtsilästä siirretty hirsirakennus. Se on siirretty Tupaswillaan Pieksämäeltä vuonna 2010.

Juhlavat ja arvokkaat hirsitalot

Tupaswillan rakennukset ovat muualta Suomesta siirrettyjä hirsitaloja. Kierrätysmateriaalien käyttö rakentamisessa tuo mukanaan hienoja tarinoita: Päärakennuksen kattotiilet ovat alun perin Laukaan kirkon kattoa, porraskivet ovat vanhoja kilometritolppia jne. Perinne inspiroi ja luo tunnelmaa. 

Tervetuloa paremman olon perinnekylään!

Toteutamme asiakkaidemme toiveet aina räätälöidysti, joten tutustu palvelutarjontaamme ja ollaan yhteydessä.

Voit olla yhteydellä suoraan puhelimitse, sähköpostilla, tai täyttää oheisen tarjouspyyntölomakkeen. Otamme sinuun yhteyttä pikimmiten.

P. 0207 410100

myynti@tupaswilla.fi

Ränssintie 5, 41370 Kuusa

Haluan tarjouksen palveluista: