Tilat 

Tutustu
palveluihimme

Toteutamme toiveidenne mukaan kokouspäivät, yritystilaisuudet, saunaillat, pikkujoulut sekä perhejuhlat elämän merkkihetkiin. Kaksi juhlataloamme tarjoaa tilat viihtyisille kokoontumisille.

Ennakkotilauksella palvelemme myös ryhmämatkailijoita - tarjoamme maittavat ruokailupalvelut sekä esittelykierroksen Tupaswillassa (matkailijaryhmän minimikoko 15 henkilöä).

Kysy lisää: myynti@tupaswilla.fi, tai soita: 0207 410100.

Tupaswillan Päärakennus

Päärakennus on kodikas hirsitalo alle 50 henkilön tilaisuuksiin. Salin ikkunoista avautuu upea näköala lammelle, se on kuin päivittäin muuttuva maisemamaalaus.

Päärakennuksen salissa sopii ruokailemaan ja kokoustamaan n. 30 henkilöä, salin viereisiin kammareihin mahtuu n. 20 henkilöä. Salin kokousvarusteluina on valkokangas ja datatykki. Salissa on myös piano. Yläkerrassa on pieni ryhmätyötila ja seurusteluun sopiva istuinryhmä. Kellarikerroksesta löytyy takkatupa tähtitaivasvaloineen ja puulämmitteinen sauna sekä suihkutilat. 

Tupaswillan Perinnetupa

Perinnetupa on perinteinen hirsitalo, jossa syntyy unohtumattomia muistoja niin kokous- kuin häävieraidenkin mieliin. Perinnetupa on suuri, yhtenäinen tila, jossa istutaan pitkien pirtinpöytien ääressä. Tanssiparketti, esiintyjän syvennys ja tilava kuisti tekevät Perinnetuvasta ihanteellisen paikan ohjelmaa sisältäville tilaisuuksille.

Jopa 130 hengen ruokailut, kokoukset ja perhejuhlat sujuvat sulavasti ja hilpein mielin. Varusteluina äänentoisto, videotykki ja valkokangas. Perinnetuvalla on myös piano.

Juhlavat ja arvokkaat hirsitalot

Tupaswillan rakennukset ovat juhlavia ja arvokkaita hirsitaloja. Kierrätysmateriaalien käyttö rakentamisessa tuo mukanaan hienoja tarinoita: Päärakennuksen kattotiilet ovat alun perin Laukaan kirkon kattoa, porraskivet ovat vanhoja kilometritolppia jne. Perinne inspiroi ja luo tunnelmaa. 

Tervetuloa paremman olon perinnekylään!

Toteutamme asiakkaidemme toiveet aina räätälöidysti, joten tutustu palvelutarjontaamme ja ollaan yhteydessä.

Voit olla yhteydellä suoraan puhelimitse, sähköpostilla, tai täyttää oheisen tarjouspyyntölomakkeen. Otamme sinuun yhteyttä pikimmiten.

P. 0207 410100

myynti@tupaswilla.fi

Ränssintie 5, 41370 Kuusa

Haluan tarjouksen palveluista: