Tupaswilla 2020

Tupaswillan Perinnekylän palvelut on helppo muokata juuri sinun ryhmäsi toiveita vastaamaan. Varaa meiltä onnistuneet kokouspäivät, saunaillat, safarit armeijan kalustolla, pikkujoulut, perhejuhlat, häät, muistotilaisuudet ja syntymäpäivät. Voimme valmistaa tapahtumat 20-130 henkilölle sisätiloissa ja isommat kokoontumiset pihapiirissä. Ennakkotilauksella palvelemme ryhmämatkailijoita myös noutopöytäruokailun ja Perinnekyläkierroksen merkeissä.

PIKKUJOULUT 
Tupaswillassa ryhmäsi voi viettää tunnelmalliset pikkujoulut ruokailun, savusaunan ja musiikkiohjelman parissa. Meillä voitte kokoontua vain oman porukan kesken. Noutopöytäruokailun vaihtoehdot täällä - juomatarjoilun voitte tuoda itse.

TEATTERIPAKETTI KANAVATEATTERIN "Ministeriä viedään" -näytelmään.
Hinta 50e/ hlö, sisältää pääsylipun Kanavateatterin esitykseen sekä ruokailun runsaasta noutopöydästä Tupaswillassa ennen tai jälkeen esityksen. Minimiryhmäkoko 15 hlö, vain ennakkovarauksella!
Esitysajat marras- ja joulukuulle 2020 täällä.

JOULUMARKKINAT sunnuntaina 13.12. klo 10-17.
Käsityöläisten tuotteita Perinnetuvassa ja piha-alueella, telttakahvilasta grillimakkaraa, leivonnaisia ja glögiä, ihanat aasit ja suomenhevoset taputeltavissa, Joulupukki tonttuineen, seppä takomassa pajassa, elävää musiikkia ja mukavaa vanhanajan Joulun tunnelmaa. Tunnelmallinen luontopolku lapsille ja perheille. HUOM: tapahtuma järjestetään koronatilanne huomioiden väljästi, tungosta välttäen.

 

Top