Työpajat Tupaswillan Keskiaikamarkkinoilla

Haluatko oppia tekemään upeita kukka-asetelmia tai takomaan seppämestarin opastuksella? Keskiaikamarkkinoilla on mahdollista kokeilla kädentaitoja, varaa paikkasi pian!

Ennakkoilmoittautumiset: mari.lonka@tupaswilla.fi. Työpajat maksetaan käteismaksuna kurssin vetäjälle, lisäksi portilla peritään 10e pääsymaksu.

Jousipyssyn nuolet
Tehdään nuolia keskiaikaiseen tapaan. Työpajat la ja su klo 11-14, hinta 30e.

Sepän paja
Taotaan seppämestarin opastamana suola/sokerilusikka (lauantai) ja spiraali-kaulakoru (sunnuntai). Työpajat la ja su klo 11-13, hinta 30e. Ikäraja 16v.

Luonnonkukka-asetelma
Rakennetaan omiin astioihin kauniit kimput ja asetelmat ammattilaisen vinkein. Kerätään materiaalit luonnosta, saat tuoda myös omia kasveja. Ota mukaan 2-3 saviruukkua/lasipurkkia/maljakkoa sekä ämpäri. Opettajalta muut tarvikkeet. Työpajat la ja su klo 11-14, hinta 25e.

Pajupilli
Tehdään perinteinen soitin. Sopii aikuisille sekä yli 6-vuotiaille lapsille huoltajan seurassa. Työpajat la ja su klo 13, 13.30 ja 14. Hinta 10e.

Kaiken päivää toimivia työpajoja ilman ennakkoilmoittautumista: Sorminukke ja Riepunukke 10e, Saunavasta 5e, Kuvakudos - osallistu yhteisen taideteoksen tekemiseen.

Top